tabung que

Sunday, December 11, 2011

family day @ permaisuri apatment Port Dickson

Minggu lepas kami berkumpul family sebelah suami di permaisuri apartment di PD. Seronok apabila sesekali dapat berkumpul. penginapan kami ditaja oleh sha iaitu biras aku yang tinggal di kajang. rezeki yang ingin dikongsi bersama keluarga. terima kasih daun keladi. ada rezeki kami pula belanja ya!


Memang meriah dengan perjumpaan 22 ahli keluarga. Itu pun ada keluarga yang tak dapat datang kerana ada hal yang tak dapat dielakkan. Kami check-in pukul 4 petang lebih. Anak2 dah tak sabar nak swimming. 


 babah ajar que swimming

 anak-anak dara

 que minta nak beli ni tapi ibu tak belikan pun

 tempat habiskan duit

 melayan anak lumba lari

 bergambar kenangan sebelum balik

 que & sepupunya adiba

inilah dia Sha...birasku yang sponsor percutian. tqvm.

Rasa macam tak puas kat PD, next time boleh pergi lagi...menurut Sha, harga promotion apartment adalah RM288 sempena Matta Fair. Normal adalah RM500+....berbaloi2. Biliknya memang luas dan boleh memuatkan 3 keluarga. Nak masuk ramai2 pun boleh janji bawa tilam & bantal sendiri. Permaisuri Apatment ni terletak di Tanjung Biru...

No comments:

Post a Comment

Komen ler apa sahaja:-