tabung que

Monday, February 14, 2011

semangat yang hilang

orang kata ISNIN adalah hari yang paling MALAS untuk bekerja. memang betullah apa yang orang kata, sebab hari ini aku tak ada mood langsung untuk bekerja. Semangat yang hilang...apa yang harus aku buat?

Pegang ini tak kena, pegang itu tak kena...

mulalah berangan, jika company ni LAKI aku yang punya, sure aku dah cuti2 Mesia...tak pun aku tak payah bekerja. dok kat rumah, bulan2 ambik gaji sebab aku tukang sign cek...hahha...itulah yang bos perempuan aku buat...dok rumah, bulan2 ambil gaji sebab company ni laki dia yang punya....kerja dia hanya membebel sahaja...hehehe...

rasa2 bos aku baca tak?jangan harap..kecuali ada orang yang sampaikan...

No comments:

Post a Comment

Komen ler apa sahaja:-