tabung que

Saturday, September 24, 2011

makin hari makin malas

kenapalah penyakit M ni membaluti diri aku ni...malas betul nak update blog. macam2 aktiviti yang berlaku terbiar begitu jer...kalau dah penyakit M ni aku tak ubati dulu, rasanya makin suram blog aku ni...aku tabiklah pada blogger2 yg rajin update blog, ada yg sampai 10 entri satu hari...kdg2 terfikir jugak, depa semua ni tak ada kerja ke apa?
sekarang ni, kat office aku amat bizi dan tak sempat langsung nak jengok blog...kat rumah pulak mcm2 hal layan karenah anak dan suami tercinta...pastu layan diri sendiri..."tido"...hehe...

No comments:

Post a Comment

Komen ler apa sahaja:-