tabung que

Tuesday, December 2, 2014

Cuti sekolah que

Assalamualaikum

Hari ni saya ikut ibu pergi office. Seronok saya naik lrt.

Tengahari keluar pergi klcc setelah ibu habis kerja. Seronok....dapat tengok movie penguins Madagascar. Cerita dia best sangat. Nanti nak suruh babah beli dvd.

Habis tengok wayang, jalan-jalan kat i- set an. Tengok toys. Ibu tak beli pun. Kemudian pergi petrosains.

Ibu belikan kereta solar. Nanti besar saya nak jadi engineer.

Que

1 comment:

  1. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete

Komen ler apa sahaja:-