tabung que

Tuesday, July 13, 2010

cuti-cuti Mesia



ini adalah KASAWARI chalet yg aku tempah untuk weekend ni. lokasi dia tak jauh..nun di Kalumpang Resort sahaja.cuti-cuti Mesia di hujung minggu yang bajet..hehhe..tp ini pun ada seorang hamba Allah yang baik hati banje kami resort ni.

last week masa nak tempah, mmg dah penuh..tunggu tahun depan kata dia.weekend semua abis. agaknya ramai org suka pergi sini. tup2 hari ni dapat call, ada orang cancel chalet..maknanya rezeki akulah tu..Alhamdulillah...

tgk gambar, mmg cantik..realiti, nanti aku pergi sana dulu dan cerita dgn korang...aku dah ayat en wanlin hubby ku..dia akhirnya bersetuju...atas pujukan bininya dengan ayat2 cinta yang diberi...

No comments:

Post a Comment

Komen ler apa sahaja:-