tabung que

Monday, December 13, 2010

hari belajar bersama cikgu GARANG


hari ni hari Ahad yang sungguh bosan. tak tau apa yang nak dibuat, aku merengek2 manja dengan suami untuk belajar mengedit photo. aku tau dia akan bosan melayan aku..dia ajar hari ni, esok lusa aku akan lupa...dia seorang cikgu yang garang. patutlah dia tak jadi cikgu sekolah. kalaulah dia jadi cikgu, alamak hari2 student bernanah telinga...tapi belajar dengan dia kita akan cepat pandai..yg part cepat lupa tu atas daya ingatan masing2 lah...hehhe..banyak kan makan kismis!

antara hasil yang aku dapat buat hari ni...itu hanya basic...lain2 cikgu kata lenkali pulak. nanti awak lupa kalau banyak2...huhu...BAIKLAH CIKGU SAYANG!


semoga kasih kami hingga ke hujung nyawa

ini senyum sebab babah cakap nak ajak kami peri sunway lagoon...bila?tak dapat diberitahu lagi kata babah...ohhh sungguh kuciwa...

No comments:

Post a Comment

Komen ler apa sahaja:-