tabung que

Monday, April 18, 2011

Maharaja Lawak 2011

Sape tengok?

aku rasa yang akan fight dan bertahan adalah Sepah, Nabil, Jozan dan Jambu.

Sepah memang kreatif dan buat aku ketawa walaupun dah tengok berulang-ulang. kalau hati dah suka kan? Jozan...mereka pengacara dan ada talk show sendiri. Lawak mereka selamba. Jika tak ada persiapan idea mereka hampeh juga...macam minggu pertama. Entah apa-apa...Nabil pulak seorang pelawak solo yang kreatif. Last week lawak muzikal dia memang menjadi. ramai yang puji. Jambu pun kreatif tetapi tak boleh lawan dengan Sepah...apa-apa pun Sepah paling bestlah...

Lupa cakap, Amir paling hampeh...lawak bodoh entah apa2...apa pasal dia tak keluar2. ramai yang marah. buang masa tengok lawak bodoh dia. Aku pun tak paham siapa yang undi dia. entri maharaja lawak sebelum tido.

Selamat malam!

3 comments:

  1. saye sokong sepah jadi maharaja..hehe...

    ReplyDelete
  2. jomm kita pakat sokong SEPAH...lawak selamba..

    ReplyDelete

Komen ler apa sahaja:-