tabung que

Friday, April 23, 2010

reunion SMK Kuala Krai

kepada readers ku...

tak sabar menunggu hari Ahad 25 April 2010. setelah sekian lama terpisah, akhirnya FB menemukan kami kembali. masing2 dengan kerjaya dan family. alhamdulillah, ramai kawan2 seperjuangan telah berjaya. sepakat kata, janji diikat..cewahhh...perjumpaan ala2 family day yang low budget...mmg low sesangat sebab tak perlu nak membayar hotel & swimming pool kalau nak berenang. kami akan berjumpa di Uli yam..jeng..jeng...

tak sabarnya hati. hubby siap perli2..sukalah tu berendam...hehheh..memang suka sangat. ajak hubby tak layan sebab dia tak minat macam tu. kalau beri komputer kat dia...hah..itu yg dia minat. dah tak ingat anak bini dah...ampun hubby...i luv u..syurga ku bawah tapak kakimu...

jumpa zaki, kak zura (wife zaki dah sekarang ni, anak 3 dah). jumpa suzi, jumpa suhaimi, jumpa cikna & suami (jgn korang tak dtg lak kan)...norani (tak sure nak pergi ke idak), kot2 aku yg tak dpt dtg..minta2 jgn ada aral melintang lak...

ok..jumpa lg dgn upload picture kat ulu yam...InsyaAllah.

(^_^) jumpa agi!

2 comments:

  1. dok ajak ambo ke? eemm.. nk wat guano...

    ReplyDelete
  2. eemm...bestnyer perjumpaan semalam...gempak...tgk pic kat FB saya

    ReplyDelete

Komen ler apa sahaja:-