tabung que

Saturday, October 30, 2010

nak camera macam ni boleh ibu?


alamak...kecik2 baru 3 years dah mintak dengan ibu camera Nikon. pantang nampak depan mata mesti ambik dan action2. semua button dia nak tekan. nampaknya minat si kecik pada camera sudah terserlah. tak apa nak...boleh buat duit kalau teror main camera ni. kasi shoot cantik2...boleh jadi photograher popular nanti...hehhehe....kalau kuah tak tumpah ke nasi?

'ibu..belilah..kita nak macam ni jugak'...permintaan yang buat aku terfikir sejenak...

No comments:

Post a Comment

Komen ler apa sahaja:-