tabung que

Sunday, July 31, 2011

SOGO punya pasal


sungguh meriah. dah macam tsunami manusia di sogo semalam. hanya yang ada kad sogo sahaja boleh masuk. ramai yang pergi dengan tujuan shopping terpaksa beratur buat kad. manusia bersesak-sesak. macam-macam karenah!







en suami layan anak kat bahagian toys. macam biasa aku tukang shopping. nasib baik que tak buat hal. kami hanya shopping baju que. en suami dah mula rimas. semasa beratur nak ambil voucher, suami beritahu kunci kereta tak ada. haru. dia kelam kabut bawa anak pergi kat parking.

Kes naya. Kunci tertinggal dalam kereta. apa lagi terpaksa umpil pintu. macam2 cara suami buat. usaha bermula jam 6.15 petang. nasib baik ada insan yang baik hati menolong. akhirnya jam 9.45 pintu dapat dibuka. itu pun usaha terakhir dengan membuka cermin tingkap.

Gara2 SOGO kami terperangkap di parking tingkat 5 Semua House. Aku pula cuai sebab terlupa bawa kunci pendua. kalau perkara dah nak jadi...lainkali kena lebih hati-hati.

Walaupun penat, aku puas hati sebab dapat jeans que yang sangatlah cantik. Polo, Ben 10 & Hush Puppies. sungguh bergaya anak ibu nanti. ibu dulu kecik2 mana dapat baju raya yang cantik2. Que sungguh bertuah tau...ingat bila que dah besar jangan lupakan ibu tau!


No comments:

Post a Comment

Komen ler apa sahaja:-