tabung que

Tuesday, March 16, 2010

teringin...


Lokasi: Sunway Lagoon
Tahun : 2006 (date lupa pulak)

husband adik aku dapat tiket lbh masa Perodua buat family day. dia ajaklah aku. hubby kata ok.aku pun ikutlah dorang berseronok kat sini. masa ni tak ada anak lagi...layan anak buah main air jer lah.aku pulak mmg jenis suka main air.apa lagi..layannnn.

sekarang ni...teringin nak pergi sini lagi bersama anak.mesti naqiuddin suka. "naqiuddin nak jalan2 sunway lagoon tak?"."nak ibu". tapi bila ajak hubby..macam2 alasan dia berikan...ermmm...dia bukan suka pun...

kalau terasa sgt nak pergi, tgk jer lah gambar ni berulang2.kadang2 sajer bukak depan dia...tapi dia buat dekkkk jer....hampehhh!!!moga satu hari nanti terbuka pintu hatinya bawak kami jalan2 sini...

1 comment:

  1. sama la cam abg aku.. hari tu ajak gi desa water park tu jer, yg paling dekat.. tunggu hadif besar la..ppanas la.. aper la...dia ckp sggp ke berendam ramai2 dlaam kolam tu.. mcm2..tunggu jerla..

    ReplyDelete

Komen ler apa sahaja:-