tabung que

Monday, August 9, 2010

superman ibu

weekend semesti hari melayan que. melayan semua karenah dia. macam2 ada. kadang-kadang buat kita marah pun ada...bila mood tak elok, kena marah jugak jawabnya.

tapi hari ni, ibu tak marah sebab que 3 years hari ni. que sepah-sepah mainan sesuka hati pun ibu tak marah. que tak nak kemas pun ibu tak marah....biarkan jer. ibu yang kemas.tak apa. hari ni ibu maafkan...lagipun ibu kesian anak ibu demam.

hari jumaat balik keje, macam biasa babah ambik. que demam. malam temperature que tinggi. 2x masuk ubat punggung. alhamdulilah, pagi sabtu ok. ibu pun lega...besday boy demam...jadi apa2 karenah ibu layan jer...


superman tertido selepas penat bermain...

inilah xtvt que hujung minggu...main sorang2 yer sayang...tak ada friends yer...

superman macam ni bu

ada-ada sahaja karenah dia yang buat kita ketawa. setiap hari ada sahaja idea baru yang dia tunjuk pada kita...bercakap pulak bukan main petah. ibu suka. tiap-tiap hari ibu tunggu apa perkataan baru dan cerita baru yang que nak citer dengan ibu setiap kali balik taska...biasanya semua cerita friends dia...

i luv you syayang...besar nanti jadi anak yang soleh dan berilmu...

1 comment:

  1. HYE KAK HUDA :)

    eyh tercapslock plak.weeeeeeeee dah jadikla gambo besau tuuu.tantekkk!

    salam kenal ya kak ;)

    ReplyDelete

Komen ler apa sahaja:-