tabung que

Tuesday, August 17, 2010

CONTEST HOK AIZ BUAT

assalamualaikum adik kakok ambo semo...
ini dia ambo nak royak cerito, budak aiz ni ada buat contest..alohlah..kalu nak tau gakk contest tu tandir lah..tandir..mace tandir kukur nyor..tapi kukur nyor tu kapong kito jah ada..loni ore tak main dah tandir kukur nyor..ore main mugo ni pulok...mugo gapo?mugo BLOG lah adik kakok...

pah tu gak, kalu nak blog kita comel mesti keno ada palo hok comel...kebetule benar lah aiz buat tandir ni, ambo nak masuklah..mano nak tau, ambo boleh mene...kalu tak mene pun tak maroh ko anak sedaro aiz tu..mugo budok2 tu comel2 belako...alohlah panje mukodimah pun...

mano ambo kenal aiz?
nak jadik cerita...pada 15/07/10, ambo sakit perok...pah gak ambik mc lah. supo sekalolah..kalu sakit ambik mc. balik rumoh, buko lappy...godek punya godek..jupolah blog budak aiz ni...sekali tengok mace nabil budak raja lawak tu...
tengok pah tengok..tengok..pah tengok lagi..rase berkene dale hati ko blog comel dia. kemas jah napok...kalu dah kene ore kato gak...kentut pun wangi....haha...apa tunggu lagi...ambo pun jadilah follower dia...sejok hari tu gak, dok baco sokmolah entri dio...ada ambo tulis kat blog ambo cerita pada hari kejadian jupo blog aiz tu...nak royak sukonyor ambo...ni cerita dia dale tajuk 'mood kobar-kobar'..kalu suko gak bacolah..kalu tak suko pun tak maroh...

tange dok atas dahi dah ni aiz! kalu ambo mene gak...palo blog hok ambo nak gak...ada gambar ambo hok comel lote tu, pah ada tajuk blog ambo, pah ada burung terbe, pah ada gambar tapak kaki budak kecik...gitulah lebih kure nyor...

ada lagi ko aiz weii...bo lah deh..lamo daroh mato aiz nak baco panje2 nih..hahha



10 comments:

  1. maaf.. ni ayah aiz yang komen.. aiz tak dapat nak baca sampai abis.. rite now die ade di hospital... die pesan tolong baca sampai abis..

    cuma,doktor kata mata die berdarah.. sapa punya keje nih? hakhak

    psst: gurau aja.. gud luck ye sis ^_^

    ReplyDelete
  2. psst : ni loghat mano? negeri sembilan puluh sembilan ek?

    ReplyDelete
  3. ni loghat kelate la aiz. bukan loghat unknown. haha

    ReplyDelete
  4. aiz...tahniah sebab dah masuk spital.keluarkan mata yg berdaroh tu, bersihkan guna cuka..pastu jemur kejap.kalo nak cepat bakar kat oven.pastu pasang balik.settle.itu ayat aiz...hahha..
    bahaso kelate lah tu...

    ReplyDelete
  5. hahahahah~~loghat unknown ker~~heheh

    ReplyDelete
  6. loghat kelate kak sedak molek.nk masuk jugak eh kak..huhu pape p0n gudluck kak comey weh.

    ReplyDelete
  7. dak eina~masoklah...seleke...seleke

    ReplyDelete
  8. hakhak.. ^__^ kelakor tul akak nih.. ^__^

    ReplyDelete
  9. nak mintak tolong boleh tak ^__^ (segannye)
    support aiz:
    vote aiz dan ampa boleh menang ipod touch terbaru..!! please vote yek..

    sangat terhutang budi..

    ReplyDelete
  10. boleh aiz...no hal punyer...aiznyer pasal...terseliuh jari pun tak pe aihhh...

    ReplyDelete

Komen ler apa sahaja:-